Weggooien? Mooi niet! De Stadswerkplaats staat voor u klaar

Heeft u kapotte spullen en bent u zelf niet handig? Misschien kunnen uw spullen wel gerepareerd worden. Weggooien is zonde! De Stadskamer organiseerde iedere donderdagmiddag het Repair Café Doetinchem. Deze is nu gesloten vanwege de coronamaatregelen, maar klanten van het Repair Café kunnen terecht bij de Stadswerkplaats. 

Reparatie van electronica
Klanten van het Repair Café kunnen nu met elektronische spullen terecht bij de Stadswerkplaats in Hal 8 aan de Terborgse weg 106 in Doetinchem. Maak wel even een afspraak voor u komt. U bereikt de Stadswerkplaats door te bellen naar 06 8387 4428. U maakt dan een afspraak met een medewerker over het brengen en afhalen van een te repareren product. Om de Stadswerkplaats voor iedereen veilig te houden, werken zij uitsluitend op afspraak en zijn klanten niet aanwezig bij reparaties. 

Stadswerkplaats
In de Stadswerkplaats werken vakmensen met (vaak) een afstand tot de arbeidsmarkt. Klanten kunnen er terecht om spullen te laten repareren en op te laten knappen. De Stadswerkplaats is er voor mensen met een kleinere beurs en staat nu ook klaar voor klanten van het Repair Café.  

U bent welkom voor reparaties van bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten. Maakt u gerust een afspraak. Er staat dan een vrijwilliger voor u klaar om uw reparatie uit te voeren.