Nieuws

Buurt maken in de Muziekbuurt Doetinchem

[25-04-24] Tijdens het Buurtmaakfeest kwamen bewoners van de nieuwbouw flats aan de Beethovenlaan in contact met elkaar en hun buren.

Lees meer

Pas op voor misleidende websites voor woningzoekenden

We hebben verschillende signalen ontvangen over de website www.destapnaarhuren.nl. Op deze website wordt tegen betaling van €1.500 per persoon een cursus aangeboden die een snellere weg naar een sociale huurwoning belooft.

Lees meer

Huuraanpassing per 1 juli 2024

[11-04-2024] Om goede, comfortabele huizen te kunnen bieden, investeren wij in onderhoud, renovatie en verduurzaming van onze woningen en in het bouwen van nieuwe woningen. Om dit mogelijk te (blijven) maken passen wij per 1 juli 2024 de huurprijs van onze huizen aan. Wij verhogen de huur van onze sociale huurwoningen per 1 juli met 5,3% en van onze vrije sector woningen met 5,5%.

Lees meer

De Kwekerij: start bouwproject 32 huurwoningen bekrachtigd met handtekening

[09-04-24] De aannemersovereenkomst is getekend. Dus de voorbereidingen voor de bouw gaan van start.

Lees meer

Nieuw meldpunt woningvervuiling voor inwoners gemeente Doetinchem

[28-03-2024] Sterk vervuilde en overvolle woningen zijn een groeiend probleem, ook in onze gemeente. Veilig en prettig wonen is dan vaak niet meer mogelijk. Het vroegtijdig in beeld krijgen én oplossen van deze complexe situaties, met passende ondersteuning voor de bewoner, vraagt om een gecoördineerde aanpak en nauwe samenwerking tussen partijen. Sité, Buurtplein en de gemeente Doetinchem hebben daarom een aanpak ontwikkeld om woningvervuiling tegen te gaan en actief aan te pakken. Onderdeel hiervan is een meldpunt voor inwoners.

Lees meer

Bijeenkomst nieuwbouwwoningen Keppeloord

[25-03-24] Een indrukwekkend aantal reacties werd ontvangen voor de nieuwbouwwoningen die momenteel ontwikkeld worden in Keppeloord.

Lees meer
1 van 32