Nieuws

Wij zoeken een wijkconsulent

[24-03-2023] Kun jij met jouw communicatieve vaardigheden netwerken als de beste? Ben jij in staat onze bewoners te stimuleren en motiveren om een bijdrage te leveren aan hun leef- en woonomgeving en ben je een èchte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een sociale, flexibele en energieke Wijkconsulent.

Lees meer

Slimme en duurzame nieuwbouw aan Beethovenlaan reduceert CO2 productie

[23-03-2023] Aan de Beethovenlaan in Doetinchem is Plegt-Vos, in opdracht van Sité Woondiensten, eind 2022 gestart met de bouw van 70 duurzame tweekamer- en driekamerappartementen. Vanuit het streven toe te werken naar een CO2-neutrale en aardgasvrije woningvoorraad, heeft Sité bewust gekozen om de nieuwbouw aan de Beethovenlaan te laten realiseren door Plegt-Vos. Met hun Slimme Huizenfabriek produceert Plegt-Vos als eerste in Nederland duurzame, kant-en-klare woningen en woningcomponenten.

Lees meer

50 plus; wat zijn uw woonwensen?

[21-03-2023] Bent u 50 jaar of ouder en woont u in de gemeente Doetinchem of Bronckhorst? Dan zijn wij benieuwd naar wat u nodig heeft om langer thuis te kunnen wonen. Onze partner Markenheem, voert een onderzoek uit om ouderen te helpen zo lang mogelijk de regie op hun eigen leven te houden. En dat is nou net waar wij vanuit Sité ook naar streven. De groep ouderen neemt de komende jaren fors toe en landelijke regelgeving zorgt ervoor dat steeds meer ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. Daarom willen wij onze huurders zoveel mogelijk ondersteunen om ook op latere leeftijd comfortabel te blijven wonen. Informatie uit deze vragenlijst kan daarbij helpen.

Lees meer

Eenmalige huurverlaging 2023

[09-03-2023] Jaarlijks passen wij per 1 juli de huurprijs aan. Om goede, comfortabele woningen te kunnen bieden, investeren wij in onderhoud en renovatie van onze woningen. Om dit mogelijk te kunnen blijven maken, verhogen wij jaarlijks de huur van onze woningen. Dit jaar gaat voor sommige huurders de huur niet omhoog, maar omlaag. Deze huurverlaging geldt alleen voor huurders met een laag inkomen. Of u, op basis van uw inkomen, in aanmerking komt voor een eenmalige huurverlaging, horen wij van de Belastingdienst.

Lees meer

Wij zoeken een Proces- en projectmanager Bedrijfsvoering

[08-02-2023] Krijg jij volop energie van verbeteren en vernieuwen? En neem jij anderen hier graag in mee? Dan is werken bij Sité misschien wel wat voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Proces- en projectmanager Bedrijfsvoering (32-36 uur).

Lees meer

Wij zoeken een communicatieadviseur!

[16-01-2023] Wij zoeken een proactieve communicatieadviseur met lef! Kom jij werken bij een club super leuke professionals met een sociaal hart? Solliciteer dan nu!

Lees meer
1 van 25